Post Image deployment process not starting with MDT 2010(WinXP)

Issue : While deploying image from the deployment share which was created by MDT 2010 by the help of network deployment with WDS (Windows Deployment Services), The post image deployment process is not taking place after the OS boots up (i.e. the applications and settings are not getting installed and the log files which should get deleted after the process completion are still present.

Resolution:

The post deployment process was not starting because the Litetouch.wsf which drives this process is not starting, hence we have to drive this script so that  we can complete the deployment process.

For successfully triggering the script we need to put the file path from where the script will be called and put the path in the Sysprep so that when the system boots to OS it takes the script. The following entry should be put in the Sysprep

[GuiRunOnce]

“cscript.exe C:\MININT\Scripts\LiteTouch.wsf /start”

“cscript.exe D:\MININT\Scripts\LiteTouch.wsf /start”

“cscript.exe E:\MININT\Scripts\LiteTouch.wsf /start”

“cscript.exe F:\MININT\Scripts\LiteTouch.wsf /start”
Root Cause: LiteTouch.wsf was not running after the system boots up to OS for the first time.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s